sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Meksikolainen suklaakana

Eilen tuli taas syötyä ja hyvin!
Poikaystävä ehdotti, että tehtäisiin meksikolaista suklaakanaa.
No sitähän sitten tehtiin.



Ohje löytyi yhteishyvästä.
Vaikka ruoka itsessään kuullostaa aika kummaliselta oli suklaa kastike todella hyvää ja mausteista. Suklaata siitä ei juuri niinkään erottanu. Tulihan siihen kaikkea muuta kuten manteleita, seesaminsiemeniä, chiliä, rusinoita, sipulia, valkosipulia, tomaattia,  korianteria, neilikkaa ja kanelia.
Poikaystävä surautti kastikkeen ainekset tehosekoittimessa ja keitti sitten 45 min kattilassa.
Kastike oli kyllä ehdottomasti aterian kohokohta!



Minä tein jälkiruuaksi ylijääneestä suklaasta suklaamoussea, jota syötiin kiivin kanssa.



Muokkalin hieman blogini leveyksiä. Nyt mahdun laittamaan kuvista suurimman koon :). Harmi että unohdin nyt kamerani Suomeen, joten en viikolla pääse niin kuvailemaan. Mutta onneksi palailen viikonlopuksi Suomeen ja saan kamerani taas käyttöön :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti