torstai 2. helmikuuta 2012

KoKo

Oma astiastoni on KoKoa. Sitä olen keräillyt siitä lähtien kun olen lukiosta päässyt ja omilleni muuttanut. Suoraan sanottuna astiastoni on kasvanut kohtuullisen suureksi (varsinkin opiskelijalle). Siitä saan kiittä sukulaisiani ja erityisesti äitiäni. Äitini tykkää ostella astioita ja usein löydänkin vanhasta maakuhuoneestani uusia astioita, kun vierailen vanhempieni luona. Osa astioista on vielä vanhempieni luona varastoituna, sillä ne eivät mahdu keittiönkaapeihini :).



KoKo:lle tulee usein uusia värejä. Viime vuotiset vaaleanpunaiset ja oranssit ruusukuvioiset astiat eivät oikein minua inspiroineet. Kuitenkin nyt ilmestyvät pastellin väriset KoKot ovatkin aivan ihania! Ja kauan odottamani ISO MUKI on myös saapunut. Se onkin ollut pitkään ainut miinus puoli KoKo astiastossa ja nyt sekin on korjattu uusilla 0,5 l mukeilla.





Kuvat Arabian sivuilta



Omaa astiastoani voisin mielelläni täydentää parilla isolla mukilla. Myös tuo uusi pienempi kaadin on söpö. Onneksi muutaman viikon päästä olen jo menossa Suomeen ja pääsen hypistelemään uusia KoKoja kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti