sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikonloppua

Onkin on ollut kiireinen viikonloppu. Eilen tein lukuvuoden toiseksi viimeisen tentin. Ja uskon, että alkuvaikeuksista huolimatta pääsen tentistä läpi :). Perjantai-iltaa vietin ystävien seurassa sangrian ja tapasten parissa, kiitos vielä ihanalle emänälle! Oli niin mukavaa, että turistiin yhteen asti yöllä.
Tänään päivä oli niin kaunis ja lämmin ilma, etten malttanut pysytellä sisätiloissa. Aloitin aamun pirteästi juoksulenkillä, todetakseni vain että olen hieman huonossa kunnossa. Onneksi on koko kesä aikaa kohottaa kuntoa :)! Myöhemmin päivällä suuntasin keskustaan ja Kaubamajaan (paikallinen kauppakeskus). Olisi varmaan ollut fiksumpaa mennä muuten vain kävelemään, koska Kaubamajssa oli -20% alennusta aika monista asioista, kuten Iittalan tuotteista. Minun oli pakko kotiuttaa kaksi kastehelmi tuikkua :). Samalla sain kaubamajan lehden, jota oli kotiin tullessa mukava selailla kylmä juotava kaverina.
Myös The Bodyshopissa oli -20% kaikista tuotteista. En tietenkään osaanut pysytellä sieltäkään poissa. Ja kaikenlaista lähti mukaan. Kokeilen nyt ensimmäistä kertaa The bodyshopin meikkipuuteria. Toivottavasti se on hyvä. Ja nuo suklaatuotteet vaan tuoksuvat niin hyvältä :).
Ilta meni taas vaihteeksi leffateatterissa. Tällä kertaa vuorossa oli What to expect when you're expecting. Hauska elokuva täynnä hyviä näyttelijöitä ja söpöjä vauvoja :).


Näissä tunnelmissa, jalat muussina kaikesta juoksemisesta ja kävelystä, menen vihdoin nukkumaan.
Hyvää yötä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti