maanantai 21. toukokuuta 2012

Tauko


Pieni tauko lukemisesta oli paikaallaan. Ihana poikaystäväni ehdotti, että voisin kävellä lähikauppaan ostamaan jäätelön ja syödä sen matkalla takaisin. Ja ottaa kamera mukaan! Hän tuntee minut niin hyvin :). Kamera lähti tottakai mukaan ja kiersin läheisen omakotialueen kautta kauppaan.


Täällä puissa on jo isot lehdet ja kaikki kukkii. Omakotialueella lähes jokaisessa pihassa oli istutuksia. Aina oli punaisia tulppaaneja. Jos olisin kehdannut olisin nappaillut kuvia vaikka kuinka monista pihoista. Mutta saamme tyytyä nyt pelkuruuteni vuoksi vain yhteen :). Pihat olivat kyllä niin kauniita! Joka toisessa pihassa joku hääräsi ulkona tekemässä milloin mitäkin (repimässä rikkaruohoja, laittamassa istutuksia jne.). Aloin tietenkin heti haaveilemaan omasta pihasta, vaikka en mikään viherpeukalo olekaan...


Kauppamatkani kulkee junaradan päältä ja joskus käy näin. Huonoimmalla tuurilla juuri tällainen kilometrin pituinen säiliöjuna on menossa ylityskohdan yli. Sitä sitten odottelevat autot ja jalankulkijat vähintään 5 minuuttia. Alkuvuosina kuljin koulumatkani aina tätä kautta ja useammin kuin kerran myöhästyin tunnilta junan takia (joku täsmällisempi ja tunnollisempi oppilas varmaan olisi ensimmäisen kerran jälkeen lähtenyt kotoa aina 5 min aikaisemmin :D).


Loppujen lopuksi sain jäätelön, nam!


Ulkona oli lämmin, 24 astetta! Ensimmäistä kertaa kuljin t-paidassa ja hameessa ilman sukkahousuja! Se jos mikä on kesän merkki :). Toinen voisi olla vaikka se, että sain junaa odotellessani ensimmäisen hyttysenpureman!

Kävellessä tuli kuuma ja kotiin tullessa maistui kylmä aprikoosimehu :). (Mukavasti muistiinpanojen päällä jättämässä märkää renkulaa papereihin). Tätä naputellesani tuo juoma jo katosi, ja jano on sammutettu :). Nyt takaisin muistiinpanoja tekemään!

Mukavaa maanantaita ja paluuta arkeen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti