torstai 13. syyskuuta 2012

Arboretum

Yksi kaunis ja aurinkoinen päivä kesän loppupuolella päätimme käydä poikaystävän kanssa Arboretumissa. Ostimme kaupasta tuoretta patonkia ja pari tuorejuustoa. Pakkasimme mukaan vielä  edelliseltä illalta jääneen lopun punaviinin ja suuntasimme Arboretumiin. 


Emme olleet ainoita, jotka olivat päättäneet nauttia kauniista päivästä arboretumissa. Istuimme järven rannassa kivisellä reunalla ja nautimme eväistä. Ilmeisesti oli hyvä päivä kuumailmapalloilulle, sillä näimme horisontissa kuumailmapallon. Kohta huomasimme, että lähellä olevasta rannasta oli juuri toinen kuumailmapallo nousemassa. Pian ne olivat molemmat siellä yläilmoissa. Mahtaisi olla hienoa olla kyydissä. 

Patongin murut houkuttelivat paikalle muutaman sorsan.
Syötyämme eväät, lähdimme kävelemään. Suuntasimme ruusutarhaan. Taisimme osua oikeaan vuodenaikaan, sillä kaikki ruusut kukkivat :). Jos ruusukuvat eivät kiinnosta, kannattaa postauksen loppuosa jättää välistä.


Viimeinen kuva ei ole enää ruusuista. Arboretuissahan on paljon muitakin kukkia ja kasveja. Tällä kertaa en niin innokkaasti enää niitä jaksanut kuvata. Mutta tämä oli niin värikylläinen kukkapenkki, etten voinut vastustaa. Enää ei taida saada kovin hyviä kukkakuvia. Täytyy keskittyä jatkossa syksyn sävyihin.

Mukavaa torstaita!



4 kommenttia:

  1. Nice pictures! I was like wow, she was fast to post about the arboretum :D hahaah!
    I esp. love the picture of the boat on the water and the one of the rose garden with the light through the trees. Very pretty!

    VastaaPoista
  2. Haha :). Yeah, I'm not that fast!

    VastaaPoista
  3. Nice pics! I love the one where the light comes between the trees!

    VastaaPoista